13. januar 2013

Hindbærsnitter

En klassiker blandt kager må siges at være hindbærsnitten. 



Jeg bruger denne opskrift:

Bunde:
Korn fra en vanillestang
70 g flormelis
250 g mel
150 g smør
1 tsk bagepulver
1/2 del vand.

Derudover tyk glasur, krymmel og god hindbærmarmelade

Vanillekorn blandes med flormelis. Blandingen blandes med mel, smør og bagepulver inden dejen samles med vandet. Dejen æltes sammen og sættes i køleskab i ca 1/2 time.

Dejen rulles ud og der laves to identiske plader på ca 10 x 30 cm. Pladerne bages i 10-12 min v. 200 gr. De virker måske halvbagte, når de tages ud, men det er ok.

Når pladerne er kølet af, smøres der en god hindbærmarmelade på den ene plade. Den anden pladen lægges ovenpå og smøres med en tyk glasur lavet af flormelis og vand. Glasuren strøs med krymmel med det samme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar