Den er helt enkelt klassisk, hvor fyldet er flødeskum med hakket chokolade.
Bundene:
4 æg
200 g sukker
125 g revet rugbrød
1 spsk kakao
1 spsk kartoffelmel
1 tsk bagepulver
Fyld:
2 1/2 dl piskefløde
100 g hakket chokolade
Æggeblommerne piskes godt med sukkeret. De øvrige ingredienser blandes i, til sidst de stift piskede hvider.
Bages ca 20 min v. 200 gr.
Bundene:
4 æg
200 g sukker
125 g revet rugbrød
1 spsk kakao
1 spsk kartoffelmel
1 tsk bagepulver
Fyld:
2 1/2 dl piskefløde
100 g hakket chokolade
Æggeblommerne piskes godt med sukkeret. De øvrige ingredienser blandes i, til sidst de stift piskede hvider.
Bages ca 20 min v. 200 gr.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar