16. august 2015

Mississippi mud pie

Det er ferietid, så der er tid til at hygge med at afprøve nye opskrifter. Denne er fra Hairy Bikers, som blev afprøvet da vi havde gæster i ugens løb.



Kiksebunden:
150 g oreos
150 g kiks med chokolade
75 g smør

Dejen:
135 g mørk chokolade
135 g smør
3 æg
150 g farin
25 g kakaopulver
150 ml piskefløde

Topping:
250 ml piskefløde
1 tsk sukker
lidt revet eller hakket mørk chokolade.

Smelt smørret og pulveriser kiksene i en blender eller foodprocessor. Bland smørret i krummerne og kom blandingen i bageformen. Tryk kiksebunden godt fast i bund og op ad siderne. Kom formen på køl.
Smelt smør og chokolade sammen. Pisk æg og farin godt sammen til blandingen er lys og luftig. Tilsæt smør/chokoladeblandingen under omrøring og derefter kakaopulver og fløden.
Hæld dejen over kiksebunden og bag kagen i 35-40 min v. 180 gr C.
lad kagen køle helt af og pynt derefter med flødeskum og hakket chokolade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar